JUBILEUM 🌻(hurra for meg og mine supporterar 😁)

I dag har eg feira stort (i går om ein skal vere heilt korrekt sidan eg postar dette ei stund over Askepotts magiske tidspunkt……men det er no mindre viktig )

12.08.2015 .Ein nydeleg seinsommardag då som i dag, ein dag for vandring ute i det blendande vakre havlandskapet på Sandsøya . Eg skulle berre ein liten snartur før køyring til Ørsta etter noko eg hadde gløymt, det enda med svært rask og kyndig skyss med ambulansebåt. Historia kjenner mange : Stygt feiltrakk i fjøra, null mobildekning, kravling til punkt _med_ mobildekning, ventetid, avsviming, reddande englar og ein svært tvilsom ambulansetur med dører spent faste med Rowley sine lastestropper eg som noko morfinpåverka knisande pasient måtte halde fast i…….fordi ambulansepersonale måtte halde fast i båra som ikkje kunne låsast fast . Me har i ettertid spunne mange morosame scenarier rundt akkurat det, der dei fleste endar i at båra i stor fart rømer ut av ambulansen med meg oppi og «the medics» spurtande etter. Sandsøya fekk ny ambulanse ganske raskt etter dette kan eg fortelje.

Oldtidsmodell. Dei raudkledde meinte der var spor etter mus i bilen også 🙈😂
Fekk tittelen» vekas blidaste og mest lattermilde pasient» (også før morfin 😁)

Vel,lang historie kort sidan den er kjent for så mange : Tvilsam ambulansetur til ventande ambulansebåt på Voksa, morfinhappy båttur til Volda fergekai der eg vart gjenstand for mange nyskjerrige blikk frå ventande fergeturistar, ny tvilsam ambulansetur til sjukehuset ( noko var gale med denne bilen også ) og så vakna eg opp med ymse skruar i ankel der brota var mange…..og brot lenger opp på leggen. Artig dag !

Har fjerna nokre av desse, står nokre igjen 😁
LOKALSJUKEHUS ❤️Det må me aldri gje frå oss folkens!

Høyrest ikkje dette ut som noko ein vil feire seier du ? Vel, då tek du feil ! Eg feirar nemleg ikkje sjølve hendinga, men det den har leia meg fram til.

I dag feirar eg nemleg staheit,vilje, små og store seierar, 5 år med djupe dalar og høge toppar fysisk så vel som mentalt. Der har vore mange tilbakefall, nye operasjonar og nye skader. Likevel, eg har kome meg hit og eg skal enno lenger. Nett no har eg ein nedtur, men også den skal eg kjempe meg ut av. Sidan eg har artrose set det seg diverre litt meir der det er brot, men så langt har eg klart halde det i sjakk med beinhard trening. Nerveskadene vert eg ikkje god av og tidvis vert eg slått i bakken……men ikkje utslått.

Eg har hatt mykje god hjelp og oppmuntring av familie og vener, av ein fantastisk lege og nokre dyktige fysioterapeutar. Rowley har vore mi største støtte med ansvar for å «kick my butt gently», samt vere designited driver and support til utallege hydroterapitimar på Flø og Rjånes. Han har også trøysta når det buttar imot. Borna mine som heiar på meg og ikkje minst mine 2 uunnverlege turvener Johanne og Jimmi. Siste året har som sagt i fleire innlegg før min PT gitt meg ekstra boost til å strekkje meg til høgder eg ikkje visste eg kunne klare. Så i dag feirar eg også alle støttespelarane mine ; TUSEN TAKK !

Kafè fleire gongar med nokre av supportteamet mitt, herleg middag med mannen min……og som seg hør og bør ; Hydroterapi på Rjånes i kveldinga. Faktisk klarte eg symjetak både med armar og bein i dag……det var eit steg i rett retning enno ein gong. Eg gjorde kirurgane sine ord til skamme. Dei sa eg måtte vente meg ein litt anna livsstil, og eg gjorde som dei sa………men eg trur vel neppe dei meinte eg sku bli _meir_ aktiv enn eg nokon gong har vore ? Det må vel kallast eit jubileum verd ei god feiring 👌

Eg er takksam, og audmjuk…….for det kunne gått så mykje verre!

Hydroterapi på Rjånes har eg gjort mykje av, og no får eg jammen brukt det igjen 👌

You can not choose Your past away,but You can choose how You approach Your future with the past in Your luggage and how You deal with the present 🌻

MrsD 2020

Publisert av arnhildmrsd

Turglad besta som likar å skrive, ta bilete, og fundere over små og store ting i livet 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: