Livet nett no 😊

God morgen 😊Hausten er definitivt komen, solsikkene vegrar seg for å blomstre, kveldane er koseleg mørke og stearinlysforbruket stig.Gler meg over dei vakre haustfargane og den klare kalde lufta. Elskar å leite fram varme mjuke genserar, kveldsturar i ruskever med mannen og varm kakao etterpå. Knitrande fyr i ovnen, krølle meg saman (so godt som denne stive kroppen klarer 🤣) i godstolen med god bok og senka skuldrar.

Blir mange turar hit i haust 😊


Paprikaplantane bugnar og fruktene raudnar der. Tomatane heng etter, eg har plukka ein del og lagt i lag med raude epler så får me sjå 🤔 Sitrontrea veks, alle urtene trivest. Har også planar for haustdyrking.Enno er der sommarfargar i hagen men det minkar.

Livet har tatt enno ei ny retning for oss. Ei i utgangspunktet lei retning som snudde seg til noko svært positivt.Kaos som tek energi ei periode før det landar……men det skal eg skrive om ein annan dag. «Team Mr and Mrs D» land on their hooves as usual…….munching carrots and trotting together ❤️

Veit der er mange bursdagar og andre dagar eg skulle gratulert med, vener eg burde tatt kontakt med og diverse verv eg gjerne ville lagt meir arbeid i……men slik er det i livet; ein må prioritere seg sjølv av og til og ikkje la dårleg samvit gnage når hovudet har nok med anna 😊🌻Ventar svar på MR, trur det kjem i dag og eg er sabla spent . Håpet er at der berre er nokre stupfulle cyster i høgre kneet også men eg fryktar verre 🙈Lengtar til «normal» kvardag med jobb og trening, eg kjenner kroppen stivnar og verkjer fordi eg ikkje får bevege meg nok. Eg var ein tur til gapahuken på Lid i går kveld, rusle- og tyte tur med kjær venninne. Passe tur for vondt kne, og godt for psyken. Ein nydeleg plass for ein gapahuk, og så flott bygg då 👍👍
I dag skal eg på kafé med kjekke tauser før legetime……. og så har eg tenkt at mannen min skal få god middag når han kjem heim 😉

«Sunflowers end up facing the sun, but they go through a lot of dirt to find their way there.» – J.R Rim

Ha ein fin dag då , ver tolmodig med deg sjølv ❤️

MrsD, sept 2020

Publisert av arnhildmrsd

Turglad besta som likar å skrive, ta bilete, og fundere over små og store ting i livet 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: