Valentinestankar 🙂

Denne dagen….valentinsdsgen.Veit me eigentleg kva den har opphav i eller er alt blitt til eit endelaust jag etter den perfekte gåva, blomar og svulmande kjærleikserklæringar…… og bilete av før nemde gåver på SoMe ?Kjøpepress og forventningar om dei mest romantiske ord frå den eine ?

Alle desse kommersielt forankra dagane me skal stresse med og konkurrere i…..er det naudsynt ?Eg skjønar, at når ein er ung og nyforelska kan dagar som denne vere søtt og spesielt….synest berre det går litt langt.

Såg ei mor som hadde kjøpt gåver til alle sine 6 born i dag….og ikkje billege.Likevel var ho ikkje fornøgd og måtte ut for å skaffe sjokolade også.Kva signal sender dette ?

Las også ein stad at mange menn,i alle aldrar,kjenner på stort press både morsdag og valentins dag.Huff tenkjer eg då….er det ikkje nok at stakarane har sveittebrot og handleangst månader før både jul og bursdag 🙈🤣

Gåve eller merksemd er aller best gitt og fått spontant,meiner no eg her eg sit og ser på ein noko pjuskete tulipanbukett Rowley kom med på ein heilt vanleg onsdag.

Kvardagsgåver,kvardagsmerksemd.Ein kopp te når ein treng det eller ein biltut til havet.Å bli sett,lytta til og trøysta.Oppmuntring.

Klart det er kjekt med gåver og blomar i dag også,eg vil ikkje ta noko vekk frå dykk som elskar denne dagen ……men hugs der er flest kvardagar og kanskje då ein treng det mest ? Hugs også at alt det beste i livet er gratis ❤️

Eg vel å tru at St.Valentin hadde vore einig med meg 😘

Det vakraste eg kan få er ein biltur til Flø 😥

MrsD ,febr 2023

Publisert av arnhildmrsd

Turglad besta som likar å skrive, ta bilete, og fundere over små og store ting i livet 😊

En tanke om “Valentinestankar 🙂

  1. Jeg er så enig med deg, Arnhild 😍 Hos oss feirer vi aldri disse dagene, men vi prøver å ære hverandre gjennom hele året, med gode ord og omtanke i stort og smått, i gode og mindre gode dager ❤️ Min kjære og jeg har snart «feiret oss» gjennom 45 år, og når jeg tenker tilbake, husker jeg egentlig mest de gode dagene, heldigvis 💖 Når jeg leser alle «hyllinger» på nett, lurer jeg ofte på hvordan det står til bak alle fine ord, og ber en stille bønn om at de også må huske dem ellers i året 🥰 Så la oss feire vår «hverdags-Valetinsdag» ❤️💐❤️ Haldis

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: